SAKARYA / ERENLER - Erenler Ortaokulu

Mrt

Öğrencimiz Umut Mehmet Çetin danışman öğretmeni Elif Nargül ile birlikte okul gazetesinin "Ramazan" özel sayısını hazırlayıp derlediler. Emekleri için çok teşekkür ederiz. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı ramazanlar dileriz.

May

Öğrencilerimizin e-Twinning projelerine olan ilgileri ve projeleri sonucunda aldıkları kalite etiketlerinin bir üst seviyesi olarak okulumuz e-Twinning School etiketi almaya layık görülmüştür. Emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve bu süreçte öğrencilerimize destek olan Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Elif NARGÜL'ü tebrik ederiz.

Mrt

Kas

Ock

My Dreams Ad My School eTwinning Projemizin Aralık ayında yapılan çalışmalardan öğrencilerimiz canva web 2.0 aracını kullanarak gazete oluşturdu. Ayrıca calameo web 2.0 aracı ile bunu dergiye dönüştürdüler.

Ara

Özel eğitim öğrencilerimiz öğretmenleri ile ile birlikte günlük yaşam becerileri modülü altında yer alan çocuklarla lokantada yemek etkinliğine katıldılar.

Ara

Kas

Okulumuzda eTwinning Projeleri Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Elif Nargül koordinatörlüğünde tüm hızıyla ve eğlenceli etkinlikleriyle devam ediyor.

Ekm

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Elif Nargül'ün 2. eTwinning projesi "My Dreams And My School" Türkiye-Polonya-Yunanistan otaklığı ile başlıyor. Öğrencilerimizin hayal dünyasına dokunarak, onları dünyanın başka yerlerindeki öğrenciler ile bir araya getirerek yabancı dil gelişimlerine de katkı sağlıyoruz.

Ekm

Kuruculuğunu Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Elif NARGÜL'ün üstlendiği, Türkiye-Azerbaycan işbirliği ile 11 ortağın katıldığı BİTMESİN BU MASAL isimli eTwinning projesi başlıyor.